Er is zoveel te zien en te doen in Polen! Of je nu alleen, met zijn tweeën of als gezin op vakantie naar Polen gaat, het is een geweldige bestemming. Ik deel graag de tips die ik heb op basis van mijn eigen reizen naar Polen. Waar wil je meer over weten?

STEDENTRIPS

Polen heeft veel mooie steden – kijk hier om ideeën op te doen voor een Poolse stedentrip.

NOORD-POLEN

De mooiste natuur en bezienswaardigheden in Noord-Polen vind je hier.

MIDDEN-POLEN

Alles wat ik weet over wat je kunt doen in Midden-Polen vind je hier.

ZUID-POLEN

Van Zuid-Polen hebben wij zelf het meest gezien. Onze tips zijn hier te vinden.

Wil je in één rondreis heel veel bezienswaardigheden in Polen aandoen, kijk dan eens naar deze route.

Polen per fiets verkennen

Wil je gaan fietsen in Polen? Een fietsexcursie met gids maken.kan in de volgende steden:

Bij Get Your Guide kun je heel veel activiteiten in Polen van tevoren online regelen, zoals uitstapjes uit de stad voor tijdens je stedentrip.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.