Stedentrips in Polen

Polen barst van de leuke steden en we hebben ze nog lang niet allemaal gezien. Dit is wat ik je er tot nu toe over kan vertellen…

Stedentrip Wroclaw

We waren in de zomer in Wroclaw en omdat het lekker warm weer was, deden we het rustig aan. We maakten deze stadswandeling en een rondvaart door de stad. Natuurlijk gingen we ook op zoek naar de kabouters van Wroclaw.

Nog veel meer activiteiten in en om Wroclaw kun je hier online boeken.

Stedentrip Poznan

In Poznan keek ik uitgebreider rond:

Stedentrip Krakau

Zelf ben ik helaas nog niet in Krakau geweest, maar ik sprak wel met twee Nederlanders die verliefd werden op Krakau, er gingen wonen en nu hun beste tips delen. Je kunt in Krakau ook een fietstour met een Nederlandstalige gids maken en allerlei andere activiteiten in en om Krakau ondernemen.

Stedentrip Warschau

Hoewel Warschau niet schijnt te voldoen aan het stereotype beeld van een mooie stad, ben ik wel erg benieuwd naar de Poolse hoofdstad. Je kunt ook een leuke fietstour door Warschau maken of andere activiteiten in en om Wroclaw boeken.

Stedentrip Gdansk

Gdansk schijnt dan weer wel erg mooi te zijn. Veel mensen combineren een bezoek aan Gdansk met Gdynia en Sopot. Ook in Gdansk kun je goed fietsen. Hier kun je nog meer activiteiten in en om Gdansk boeken.

Als je van steden houdt, kun je ook deze rondreis langs Wroclaw, Krakau, Warschau en Gdansk overwegen.

Als je op zoek bent naar hotels in Poolse steden, kijk dan zeker of er een PURO Hotel in de stad is. Ik verbleef in zo’n hotel in Poznan en het is een van mijn favoriete hotels ooit.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.