Rondreizen Noordoost-Europa

Wil jij een vakantie in Polen combineren met een bezoek aan andere landen in Noordoost-Europa, zoals de Baltische staten? Dat komt goed uit, want er zijn veel reizen die meerdere landen met elkaar combineren. Binnenkort vind je hier de mooiste reizen naar Polen en andere landen in Noordoost-Europa.

Nederlandse sporen langs de Oostzee (17 dagen)

De 17-daagse autorondreis Nederlandse sporen langs de Oostzee van Pharos Reizen combineert Polen met Duitsland, Denemarken, Zweden, Letland en Litouwen. Tijdens de reis bezoek je op eigen houtje heel veel mooie steden.

Busreis Polen en de Baltische staten

Tijdens de busreis Polen & de Baltische Staten van Kras bezoek je in 15 dagen Polen, Litouwen, Letland en Estland. Je vliegt eerst naar Warschau en rijdt dan via Gdansk naar (onder andere) Vilnius, Riga en Tallinn.

Busreis Berlijn en Krakau

Er is ook een busreis Berlijn en Krakau waarbij je niet hoeft te vliegen. In 8 dagen doe je onder andere Potsdam, Wroclaw, Krakau, de zoutmijnen van Wieliczka en Dresden aan.

Rondreis Centraal-Europa (21 dagen)

Voor deze reis vlieg je van Amsterdam naar Krakau, waar je een bezoek brengt aan Auschwitz en Birkenau. Daarna ga je naar Slowakije met zijn leuke stadjes en boerendorpjes. In Hongarije bezoek je de hoofdstad Boedapest en in Roemenië de kloosters van Boekovina. Vanuit Moldavië maak je een uitstapje naar de republiek Transnistrië en in Oekraïne verblijf je in de havenstad Odessa met de beroemde Potomkin trappen, en in Vilkovo waar je een boottochtje op de Donau kunt maken. Meer informatie vind je bij Djoser. Vraag hier de gratis brochure aan.

Rondreis Wit-Rusland, Kaliningrad en Polen (12 dagen)

Tijdens deze reis van Djoser vlieg je naar Minsk en reis je na een rondreis door Wit-Rusland via Litouwen en Kaliningrad naar de Poolse Hanzestad Gdansk. Vraag hier de gratis brochure aan.

Verdwenen landen en verschoven grenzen (16 of 18 dagen)

Tijdens deze 16- of 18-daagse rondreis kom je in Duitsland, Polen, Slowakije en Tsjechië. Je bezoekt Dresden, Krakau, Praag, Bratislava en Wenen en bijna elke stopplaats is Unesco-werelderfgoed.

Parels van het andere Europa (21 of 24 dagen)

Deze 21 of 24-daagse rondreis van Pharos Reizen brengt je naar Hongarije, Roemenië, Polen en Duitsland. Op de heenreis rij je via Boedapest naar Roemenië en op de terugweg via Slowakije en Polen naar Potsdam in Duitsland.

Kampeergroepsreizen naar Noordoost-Europa

Wil je net als bij het programma We zijn er bijna op kampeervakantie met je eigen caravan of camper, maar dan wel met een groep en groepsleiding? Dan moet je bij ACSI Reizen zijn. Die hebben onder andere de volgende reizen:

Kampeerreis Polen, Baltische staten en Rusland (43 dagen)

Tijdens deze zeer uitgebreide groepsreis met caravans en campers bezoek je onder andere:

 • Potsdam
 • Poznan
 • Het Mazurische merengebied
 • Vilnius
 • Rundale
 • Pskov
 • Velikij Novgorod
 • Sint Petersburg
 • Talinn
 • Riga
 • Malbork
 • Torun

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.