Wil jij een vakantie in Polen combineren met een bezoek aan andere landen in Noordoost-Europa, zoals de Baltische staten? Dat komt goed uit, want er zijn veel reizen die meerdere landen met elkaar combineren. Binnenkort vind je hier de mooiste reizen naar Polen en andere landen in Noordoost-Europa.

Rondreis Baltische Staten en Polen (13 dagen)

Tijdens deze groepsrondreis van Oad bezoek je onder andere de historische hoofdsteden Tallinn, Riga en Vilnius, en Hanzestad Torun in Polen.

Hier vind je meer informatie over deze reis op de website van Oad.

Rondreis Wit-Rusland, Kaliningrad en Polen (12 dagen)

Tijdens deze reis van Djoser vlieg je naar Minsk en reis je na een rondreis door Wit-Rusland via Litouwen en Kaliningrad naar de Poolse Hanzestad Gdansk. Vraag hier de gratis brochure aan.

Busreis Baltische Staten en Polen (15 dagen)

Ook deze 15-daagse reis van TUI combineert Polen met een bezoek aan Estland, Letland en Litouwen.

15-daagse rondreis Polen – de mooiste Duitse en Poolse steden

Tijdens deze autovakantie van de ANWB bezoek je de oude Hanzestad Gdańsk, het Warschau van Chopin, Krakau (het ‘Florence van Polen’) en het op 12 eilanden gebouwde Wrocław. Daarnaast zie je het Poolse kasteel Malbork en doe je het Oost-Duitse Kuhlen-Wendorf en Erfurt aan, waar je vakwerkhuizen en het Schweriner Schloss kunt zien.

Rondreis Centraal-Europa (21 dagen)

Voor deze reis vlieg je van Amsterdam naar Krakau, waar je een bezoek brengt aan Auschwitz en Birkenau. Daarna ga je naar Slowakije met zijn leuke stadjes en boerendorpjes. In Hongarije bezoek je de hoofdstad Boedapest en in Roemenië de kloosters van Boekovina. Vanuit Moldavië maak je een uitstapje naar de republiek Transnistrië en in Oekraïne verblijf je in de havenstad Odessa met de beroemde Potomkin trappen, en in Vilkovo waar je een boottochtje op de Donau kunt maken. Meer informatie vind je bij Djoser. Vraag hier de gratis brochure aan.

21-daagse groepskampeerrondreis Zuid-Polen, Slowakije, Tsjechië

Deze kampeerrondreis van de ANWB laat je het mooiste van Midden-Europa zien. Bezoek cultuursteden Dresden, Praag en Krakau en bewonder de natuur van de Hoge Tatra, het Reuzengebergte en de parken Pieniny en Slovenský raj. Een vlottentocht op de Dunajec-rivier, een bezoek aan het grootste kasteelcomplex van Midden-Europa en een boottocht door Brno in de Tsjechische wijnregio Moravië maken het helemaal compleet.

21-, 24-daagse rondreis Parels van het andere Europa

Ga op reis langs de erfenis van het Habsburgse Rijk met deze rondreis van de ANWB. Langs de Donau rij je door Hongarije naar Roemenië, waar je onder andere Timișoara, Transsylvanië, Boekarest en de kloosters in het zuiden van Bukovina bezoekt. Op de terugweg rij je door Slowakije en Polen naar Potsdam in Duitsland.

21-daagse groepsrondreis Noord-Polen en Baltische Staten

Deze groepsrondreis van de ANWB combineert de natuur- en cultuurschatten van Polen met de mooiste Baltische steden. In Braunschweig in Duitsland maak je kennis met de groep en de reisleiding en dan ga je naar de Noord-Poolse steden Szczecin en Gdańsk en natuurgebied Mazurië. Dan zijn de Baltische steden Vilnius, Tartu, Tallinn, Riga en Klaipėda aan de beurt. Vanaf daar neem je de veerboot terug naar Kiel in Duitsland om op eigen gelegenheid naar huis te rijden.

Groepskampeerreis Oost-Duitsland en Polen (33 dagen)

Deze rondreis combineert oude steden met overblijfselen uit de Tweede Wereldoorlog en het leven achter het IJzeren Gordijn. Onderweg zie je middeleeuwse kastelen, het Mazurische merengebied en de Sächsische Schweiz. Een indrukwekkend bezoek aan Auschwitz-Birkenau staat ook op het programma.

Actuele informatie over deze groepskampeerreis vind je hier op de website van ACSI.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.