Groepsreizen naar Polen

Liever met een groep afreizen naar Polen? Dat kan met de volgende reizen.

Stedentrip Warschau en Krakau (5 dagen)

Met Shoestring kun je een bezoek aan de Poolse steden Warschau en Krakau combineren. Je reist dan met een groep van 4-24 personen en vlucht, accommodaties en activiteiten worden voor je geregeld. Een lokale reisbegeleider wijst je de weg naar de mooiste plekjes in het moderne Warschau en het klassiekere Krakau. Deze reis vind je hier.

Natuurreis Polen: Oerbossen en wisenten (5 dagen)

Voor deze natuurreis naar Polen van Djoser vlieg je naar Warschau en rij je daarna naar het laatste oerbos van Europa: dat van Bialowieza. Daar leven wisenten, wolven en beren, maar ook kleinere zoogdieren zoals egels, eekhoorns en konijnen. In nationaal park Biebzra mag je je verrekijker tevoorschijn halen, want dit wetlands-gebied is een paradijs voor watervogels. Vraag hier de gratis brochure aan.

Krakau en de schatten van Zuid-Polen (6 dagen)

Tijdens deze groepsreis nar Krakau van De Jong Intra verken je niet alleen de mooie oude stad (onder begeleiding van een gids), maar bezoek je ook de bekendste bezienswaardigheden in de omgeving. Op de terugweg maak je een stop in Wroclaw – tenzij je niet met de bus, maar met het vliegtuig naar Krakau reist.

Kerst in Krakau en Zakopane (8 dagen)

Deze 8-daagse busreis van De Jong Intra laat je kennismaken met de kerstsfeer in het zuiden van Polen. Je verblijft in een sfeervol hotel in de binnenstad van Krakau en verkent ook het schitterende berglandschap op de grens tussen Zuid-Polen en Slowakije. Deze reis is ook beschikbaar als vliegreis.

Het beste van Polen (12 dagen)

Tijdens deze 12-daagse busreis van De Jong Intra krijg je heel veel van Polen te zien, zoals de steden Krakau, Gdansk en Warschau, maar ook de enorme Wieliczka zoutmijn, het indrukwekkende Auschwitz en het Mazurische merengebied.

Rondreis Polen (14 dagen)

Met Djoser kun je vanuit Warschau deze rondreis maken naar nationaal park Bialowieza, de meren van Mazurië, Gdansk, Poznan, Wroclaw, Krakau en Zakopane. Vraag hier de gratis brochure aan.

Let op: ook bij deze reizen naar Polen plus andere landen in Noordoost-Europa zitten veel groepsreizen.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.