Groepsreizen naar Polen

Liever met een groep afreizen naar Polen? Dat kan met de volgende reizen.

Stedentrip Warschau en Krakau (5 dagen)

Met Shoestring kun je een bezoek aan de Poolse steden Warschau en Krakau combineren. Je reist dan met een groep van 4-24 personen en vlucht, accommodaties en activiteiten worden voor je geregeld. Een lokale reisbegeleider wijst je de weg naar de mooiste plekjes in het moderne Warschau en het klassiekere Krakau. Deze reis vind je hier.

Natuurreis Polen: Oerbossen en wisenten (5 dagen)

Voor deze natuurreis naar Polen van Djoser vlieg je naar Warschau en rij je daarna naar het laatste oerbos van Europa: dat van Bialowieza. Daar leven wisenten, wolven en beren, maar ook kleinere zoogdieren zoals egels, eekhoorns en konijnen. In nationaal park Biebzra mag je je verrekijker tevoorschijn halen, want dit wetlands-gebied is een paradijs voor watervogels. Vraag hier de gratis brochure aan.

Krakau en de schatten van Zuid-Polen (6 dagen)

Tijdens deze groepsreis naar Krakau van De Jong Intra verken je niet alleen de mooie oude stad (onder begeleiding van een gids), maar bezoek je ook de bekendste bezienswaardigheden in de omgeving. Op de terugweg maak je een stop in Wroclaw – tenzij je niet met de bus, maar met het vliegtuig naar Krakau reist.

Singlesreis Krakau & omgeving (6 dagen)

Bij deze singlesreis Polen van TUI is een eenpersoonskamer al inbegrepen in de prijs. Je bezoekt de schitterende stad Krakau, waarvan de binnenstad op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat. Maar je ziet ook de karakteristieke houten huizen van Zakopane en de unieke flora en fauna van nationaal park Tatra aan de voet van de Hoge Tatra. Het voormalige concentratiekamp Auschwitz ontbreekt uiteraard niet.

Verrassend Polen (7 dagen)

Deze groepsreis Polen van een week (van TUI) is echt iets voor liefhebbers van cultuur en geschiedenis. Veel steden in Polen werden zwaar beschadigd tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar steden als Gdansk en Warschau zijn helemaal gerestaureerd. Het verleden is er nog duidelijk voelbaar, net als in Krakau met zijn rijke en indrukwekkende Joodse erfenis. Deze reis laat je proeven van de Poolse tradities en gastvrijheid en combineert sfeervolle stadjes met een natuur vol bossen, rivieren, beekjes en heuvels.

Busreis Krakau en Zakopane (8 dagen)

Tijdens deze busreis Polen van TUI reis je per Comfort Class touringcar en verblijf je in een hotel vlak bij centrum van Krakau. Een stadsgids leidt je rondt in de historische binnentstad, je bezoekt de zoutmijnen van Wieliczka en de flora en fauna van de Hoge Tatra. Ontbijt en diner zijn elke dag voor je geregeld.

Kerst in Krakau en Zakopane (8 dagen)

Deze 8-daagse busreis van De Jong Intra laat je kennismaken met de kerstsfeer in het zuiden van Polen. Je verblijft in een sfeervol hotel in de binnenstad van Krakau en verkent ook het schitterende berglandschap op de grens tussen Zuid-Polen en Slowakije. Deze reis is ook beschikbaar als vliegreis.

Rondreis Polen ‘Nysa-busjes en opstandige kabouters’ (9 dagen)

Bij Koning Aap vind je deze 9-daagse rondreis Polen waarbij je ook gaat eten en/of logeren bij locals thuis. Je bezoekt de steden Warschau, Krakau en Wroclaw en gaat ook de Poolse natuur in, in het Tatra-gebergte om precies te zijn.

Het beste van Polen (12 dagen)

Tijdens deze 12-daagse busreis van De Jong Intra krijg je heel veel van Polen te zien, zoals de steden Krakau, Gdansk en Warschau, maar ook de enorme Wieliczka zoutmijn, het indrukwekkende Auschwitz en het Mazurische merengebied.

Busreis Polen & De Mazuren (12 dagen)

Tijdens deze indrukwekkende rondreis Polen per luxe Top Class-touringcar maak je onder andere een stadstour Warschau en Krakau met gids. Je komt ook nog in Gdansk en Wroclaw en bezoekt het Mazurische merengebied en Kruisridderburcht Mariënburg. De hele reis wordt begeleid door een hostess en ontbijt en diner zijn inbegrepen.

Rondreis Polen (14 dagen)

Met Djoser kun je vanuit Warschau deze rondreis maken naar nationaal park Bialowieza, de meren van Mazurië, Gdansk, Poznan, Wroclaw, Krakau en Zakopane.

Vraag hier de gratis brochure aan.

Rondeis hoogtepunten van Polen (15 dagen)

Deze groepsreis Polen van Koning Aap is wel heel uitgebreid. Tijdens deze vakantie zie je de volgende plekken in Polen:

  • het Bialowieza-woud (waar Europese bizons grazen)
  • Warschau
  • Wroclaw
  • Krakau
  • Auschwitz
  • Gdansk
  • de Mazurische meren

Let op: ook bij deze reizen naar Polen plus andere landen in Noordoost-Europa zitten veel groepsreizen.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.