Tijdens onze zomervakantie in Polen verbleven we op deze heerlijke camping met een zwembad en een supervriendelijke Nederlands sprekende eigenaar.

Bij de ACSI vind je veel campings in Polen, inclusief beoordelingen van mensen die er zijn geweest. Heb je zelf wel eens gekampeerd op deze kampeerplaatsen in Polen? Laat dan een beoordeling achter om andere kampeerders een idee te geven van wat ze kunnen verwachten.

Een andere goede plek om te zoeken naar campings in Polen is JetCamp.

Tip: de ACSI-kampeerkaart

Iets wat echt heel handig is om te hebben, zeker als je in het voor- of naseizoen gaat kamperen in Polen, is de kampeerkaart van de ACSI. Hiermee krijg je tot wel 60% korting op de prijs van de deelnemende campings in Polen. Met de bijbehorende app en gids vind je die campings heel makkelijk. Echt een aanrader! (Kijk wel even of de camping van jouw keuze ook korting geeft en zo ja hoeveel, want dat verschilt per camping.)

Is je kampeermiddel goed verzekerd?

Het is de moeite waard om voordat je op vakantie gaat nog even na te gaan of je kampeermiddel goed verzekerd is. De ACSI heeft bijvoorbeeld speciale verzekeringen voor:

Met de camper naar Polen

Wil je graag met de camper naar Polen, maar heb je zelf geen camper? Dan kun je in Polen een camper huren via Travelhome. Op de website kun je gratis een offerte op maat aanvragen. Of stel zelf je camperreis Polen samen en boek direct online.

Kijk ook eens op de website van Camptoo. Dit is een platform dat campereigenaars koppelt aan mensen die een camper willen huren. Je vindt er allerlei verschillende campers – bijvoorbeeld ook leuke retrobusjes. Je aanmelden om je eigen camper te verhuren kan natuurlijk ook.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.