Campings in Polen

Tijdens onze zomervakantie in Polen verbleven we op deze heerlijke camping met een zwembad en een supervriendelijke Nederlands sprekende eigenaar.

De ANWB heeft op de website heel veel campings in Polen staan. Makkelijk dat je ze ook op de kaart kunt bekijken, zodat je kunt zien of er een camping bij is in de regio waar je graag wilt staan!

Bij de ACSI vind je ook veel campings in Polen, inclusief beoordelingen van mensen die er zijn geweest. Heb je zelf wel eens gekampeerd op deze kampeerplaatsen in Polen? Laat dan een beoordeling achter om andere kampeerders een idee te geven van wat ze kunnen verwachten.

Tip: de ACSI-kampeerkaart

Iets wat echt heel handig is om te hebben, zeker als je in het voor- of naseizoen gaat kamperen in Polen, is de kampeerkaart van de ACSI. Hiermee krijg je tot wel 60% korting op de prijs van de deelnemende campings in Polen. Met de bijbehorende app en gids vind je die campings heel makkelijk. Echt een aanrader! (Kijk wel even of de camping van jouw keuze ook korting geeft en zo ja hoeveel, want dat verschilt per camping.)

Met de camper naar Polen

Wil je graag met de camper naar Polen, maar heb je zelf geen camper? Kijk dan eens op de website van Camptoo. Dit is een platform dat campereigenaars koppelt aan mensen die een camper willen huren. Je vindt er allerlei verschillende campers – bijvoorbeeld ook leuke retrobusjes. Je aanmelden om je eigen camper te verhuren kan natuurlijk ook.

Een soortgelijk platform is Goboony – zeker de moeite waard om ook even naar te kijken. Ze zijn ook op zoek naar mensen die hun eigen camper willen verhuren.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.