Wij zijn grote fans van rondreizen met de auto tijdens onze vakanties. We vinden het erg leuk om op die manier meerdere plekken te bekijken. Zelf reizen we rond met de caravan. Ik stippelde al eens deze route door Polen uit.

Maar het kan ook makkelijk zijn als de route al voor je is uitgestippeld. De accommodaties onderweg zijn dan al voor je geregeld en vaak krijg je ook tips voor uitstapjes en tussenstops.

10- of 15-daagse rondreis Polen – de mooiste Poolse steden

Tijdens deze autovakantie van de ANWB reis je met eigen vervoer langs de mooiste steden van Polen. Je verblijft in Gdańsk, Warschau, Krakau en Wrocław en bezoekt ook het reusachtige bakstenen kasteel Malbork. 

Grand Tour Polen (14 dagen)

Deze rondreis van twee weken (te boeken bij De Jong Intra) vormt een uitstekende kennismaking met Polen. Steden en natuurgebieden wisselen elkaar af. Je begint in Poznan en bezoekt daarna onder andere werelderfgoedstad Torun, Gdansk aan de Oostzee, het middeleeuwse kasteel Malbork, het merengebied van Mazurië, Warschau, Wroclaw en Krakau.

17-daagse rondreis Polen – Parels van Polen

Deze reis begint bij de paleizen van Potsdam bij Berlijn en brengt je via het middeleeuwse Toruń en havenstad Gdańsk naar merengebied Mazurië. Ook ga je naar Białowieża, het laatste oerbos van Europa, waar wilde bizons leven. Tot slot verblijf je nog in drie bruisende Poolse steden: Warschau, Krakau en Wroclaw.

Deze rondreis van de ANWB is te boeken in een luxe 4-sterrenvariant en in een voordeligere 3-sterrenvariant.

Deze pagina kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.